Spiegels

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Welke soorten spiegels zijn er?

Interior Lifestyle biedt een uitgebreid assortiment aan spiegels. Dit uitgebreide assortiment bestaat uit verschillende soorten spiegels. Juist hierdoor kan een keuze maken lastig zijn. Daarom lichten we graag de verschillende soorten spiegels voor u toe. 

Grote spiegel

Een grote spiegel in uw interieur zorgt voor meer licht en een ruimtelijk effect. Bovendien geeft een grote spiegel uw interieur een upgrade. Dit maakt een grote spiegel functioneel en praktisch. Een grote spiegel is geschikt voor meerdere ruimtes, zoals de badkamer, slaapkamer, hal of woonkamer. Bij Interior Lifestyle vindt u een grote spiegel die past bij uw woonstijl.

Spiegel staand

Een spiegel staand heeft twee voordelen, zo is deze praktisch en modieus. Kies voor een spiegel staand in een opvallende kleur, als goud, voor een echte eyecatcher. Een spiegel staand is geschikt voor meerdere ruimtes in uw woning, zoals de hal, woonkamer of slaapkamer. Een ander groot voordeel is dat u een spiegel staand eenvoudig kunt verplaatsen. Bij Interior Lifestyle vindt u een ruim assortiment in verschillende kleuren. 

Passpiegel

Een passpiegel wordt vaak in een slaapkamer geplaatst. Dit omdat een passpiegel een grote spiegel is waarin u zichzelf compleet kunt bekijken. In een passpiegel bekijkt u dan ook snel nog even uw outfit. Een passpiegel mag dus niet ontbreken in uw slaapkamer of hal voor een laatste check! Er zijn verschillende soorten passpiegels. Zo zijn er passpiegels zonder frame die u kunt bevestigen aan de wand, maar ook passpiegels met een frame zoals een spiegel staand.

Wandspiegel

In uw woonkamer of hal mag een wandspiegel niet ontbreken! Wandspiegels zijn niet alleen praktisch, maar ook een toevoeging voor uw interieur. Het grote voordeel van een wandspiegel is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Wandspiegels zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Er is dus voor iedere woonstijl een perfecte wandspiegel. Een design wandspiegel maakt uw interieur compleet. 

Spiegel rond

Organische vormen in uw interieur zijn altijd een goed idee, zoals een spiegel rond. Een spiegel rond oogt stijlvol en speels. Bijzonder is dat een spiegel rond past in iedere ruimte van het huis, zoals de woonkamer, hal en zelfs de badkamer. Wilt u gaan voor een unieke uitstraling? Combineer dan meerdere spiegels rond in verschillende afmetingen. Bij Interior Lifestyle vindt u een spiegel rond in verschillende formaten en kleuren.

Welke kleur spiegel past bij mijn interieur?

Een spiegel is allang niet meer alleen praktisch en functioneel, maar tegenwoordig ook een onmisbaar woonaccessoire. Er is voor ieder interieur een perfecte spiegel. Maar welke kleur spiegel past in uw interieur?

Spiegel zwart

Met een spiegel zwart maakt u een statement in huis! Een spiegel zwart kent een elegante en tevens stoere uitstraling. Hierdoor past een spiegel zwart perfect in een moderne of industriële woonstijl. Daarnaast is een spiegel zwart tijdloos en veelzijdig, waardoor u er jarenlang plezier van heeft. Bij Interior Lifestyle vindt u verschillende soorten spiegels zwart, zoals een spiegel staand of passpiegel.

Gouden spiegel

Wilt u een vleugje luxe toevoegen aan uw interieur? Dat doet u met een gouden spiegel. Een gouden spiegel straalt luxe uit, maar is ook erg klassiek. Bij Interior Lifestyle vindt u gouden spiegels die een echte eyecatcher zijn in uw interieur. Verrassend genoeg is een gouden spiegel eenvoudig te combineren, bijvoorbeeld in combinatie met een houten vloer of meubels, maar ook met andere gouden accessoires.