Fatboy

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Fatboy bestellen

Al meer dan 20 jaar designed het Nederlandse merk Fatboy de leukse tuin en huisartikelen met een glimlach. Het merk weet keer op keer leuke items ontwikkelen met functionele en leuke details. Daarnaast is het doel van Fatboy om artikelen te produceren met de beste materialen die tegen een stootje kunnen, niet verkleuren en waterproof zijn. Ook probeert Fatboy haar steentje bij te dragen aan een gezonde planeer, door strenge regels te volgen als het gaat om productie. De aanschaf van een leuk Fatboy item is dus ook nog eens een duurzame keuze!

Welke populaire Fatboy items worden verkocht op Interior Lifestyle?

Fatboy tafellamp

Fatboy heeft een breed assortiment aan taffellampen. Zoals bijvoorbeeld de bekende Fatboy Edison tafellampen. Met dit leuke design brengt u gegarandeerd eem vrolijk sfeertje aan tafel. U kunt de lampen zowel buiten als binnen neerzetten. Door het stevige materiaal waar de lamp van gemaakt is, kan deze in weer en wind buiten gezet worden. De tafellamp is zelfs spatwaterbestendig. De perfecte lamp voor buiten en binnen.

Fatboy poef

In het assortiment van Fatboy vindt u diverse poefen. De poefen van Fatboy zijn een echte must-have voor elk interieur. De bouclé-stoflook zorgt niet alleen voor een comfortabel zitoppervlak, maar voegt ook een leuke touch toe aan uw interieur. Ook dit item is gemaakt van de beste materialen, dus de poef is vlekbestendig en tegeljikertijd super zacht en comfortabel. Shop snel de Fatboy poefen op Interior Lifestyle!

Fatboy olielamp

Urenlang genieten van een leuke sfeer aan tafel tijdens een warme zomeravond? Dit krijgt u zeker voor elkaar met een van de stijlvolle olielampen van Fatboy. De olielampen van fatboy zijn gemaakt van hoogwaardig glas en aluminium. De lamp werkt op kerosine en paraffine, dus elektriciteit is niet nodig. Ondanks dat een olielamp relatief ouderwets lijkt, is de olielamp van dat zeker niet. Deze olielamp is namelijk dimbaar, zodat u de perfecte sfeer kunt creëren. Hiernaaast is dit item door het leuke design een sfeervolle toevoeging aan uw buitentafel.