Blomus

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Blomus kopen

Blomus is een Duits familiebedrijf. Het merk is opgericht in 1921 en verkochten destijds fietonderdelen. Later in 1961 hebben ze het assortiment uitgebreid met cadeau- en designartikelen. Door het sublieme vakmanschap en de beste kwaliteit heeft het merk Blomus haar welverdiende plekje ingenomen in de designindustrie. Met de tijdloze designs weten ze uw woonkamer om te toveren in een oase aan sfeer en comfort. Laat u dus verrassen door al het moois wat Blomus u te bieden heeft.

De innovatieve benadering van Blomus

Door de jaren heen is de meubelindustrie enorm veranderd. Het enige wat niet is veranderd voor het meubelmerk Blomus is het blijven leveren van uitmuntende kwaliteit, innovatieve producten en esthetische, maar praktische producten. Door middel van de materiaalkeuze en de mooie designs blijft Blomus een van de meest bekende merken in de meubelindustrie.

Welke Blomus producten kan ik kopen op Interior Lifestyle?

Blomus windlicht

De Windlichten van Blomus zijn stijlvolle items die u zowel buiten als binnen kunt gebruiken om wat sfeer aan de ruimte toe te voegen. De windlichten hebben een cilindervorm om de kaars heen en de onderkant is gemaakt van bijvoorbeeld beton of een ander mooi materiaal. Door het handige glazen omhulsel kunnen deze kaarsen zelfs met een zuchtje wind gemakkelijk blijven branden.

Blomus lantaarn

De lantaarns van het merk Blomus zijn een mooie toevoeging aan uw zitplek buiten. De bekende Lito lantaarns kunt u gemakkelijk mixen en matchen met verschillende hoogtes en kleuren. Ook deze items fungeren als windlicht, dus u kunt er een kaars of een ander soort verlichting in plaatsen om een warme sfeer te creëren in de avond. Shop een van de stijlvolle lantaarns van Blomus op Interior Lifestyle!

Blomus wijnrek

Met de wijnrekken van Blomus kunt u op een stijlvolle en handige manier uw mooiste wijnflessen presenteren. Blomus heeft diverse wijnrekken in verschillende kleuren en grootte, dus of u 9 flessen kwijt moet of 12 flessen. Met de wijnrekken van Blomus moet dit geen probleem meer zijn. Zet uw favoriete wijnflessen mooi weg in een van de wijnrekken van Blomus!