POLSPOTTEN

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Polspotten bestellen

Sinds 1986 designed en verkoopt POLSPOTTEN de mooiste interieuritems. Vandaag de dag is het doel van het merk om te gaan voor wereldse expressie en het maken van de eigen regels. De designers van POLSPOTTEN zorgen voor een vrolijke touch in uw interieur. De unieke items van POLSPOTTEN zullen uw interieur zeker niet misstaan.

Welke items van polspotten kan ik vinden op Interior Lifestyle?

Op Interior Lifestyle vindt u een ruim aanbod aan items waarmee u uw huis vrolijk aan kunt kleden. Lees hieronder welke items van POLSPOTTEN u bijvoorbeeld kunt vinden op deze pagina!

Polspotten vaas

De vazen van het mooie merk POLSPOTTEN zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren en de meest vrolijke designs. Met of zonder bloemen erin zijn de vazen een goede toevoeging aan uw eet- of bijzettafel. De vazen zijn in verschillende formaten beschikbaar, zo is er keuze genoeg en kunt u ook dimensie toevoegen door verschillende maten naast elkaar te zetten.

Polspotten bijzettafel

Het merk Polspotten heeft een breed assortiment aan bijzettafels. De bijzettafels hebben diverse designs en zijn gemaakt van verschillende materialen. Alle designs zijn strak en modern, dus ze voor iedereen zit er gegarandeerd een mooie bijzettafel als aanvulling op uw interieur. Sommige bijzettafels uit het assortiment zijn zelf multifunctioneel en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als kruk. Neem een kijkje in het bijzondere bijzettafelassortiment van POLSPOTTEN.

Polspotten Zig Zag bijzettafel

De Zig Zag bijzettafel is toch wel een van de populairdere collecties van POLSPOTTEN. Met de vrolijke en bijzondere uitstraling is dit voor elk interieur een goede toevoeging. De Zig Zag bijzettafel is in enorm veel kleuren beschikbaar en past gemakkelijk in elke ruimte. Ook is dit item multifunctioneel, het kan als bijzetteafel, kruk of zelfs als sokkel gebruikt worden. Ontdek de mogelijkheden van de Zig Zag op Interior Lifestyle.

Polspotten tulpenvaas

Vazen zijn altijd een vrolijke toevoeging aan uw eettafel of bijvoorbeeld op uw dressoire. Bij POLSPOTTEN is er een groot assortiment aan vazen in diverse vrolijke kleurtjes, waar bijvoorbeeld tulpen in passen met een net zo vrolijk kleurtje. De vazen komen in verschillende vormen en maten, zodat er voor iedereen wat wils is. Welke vaas kiest u om een vrolijk bosje tulpen in te zetten?

Polspotten waxinelichthouder

Om 's avonds een gezellig sfeertje te creëren bieden we op Interior Lifestyle veel verschillende waxinelichthouders aan. Zo kunt u gezellig een kaars aansteken om uw woonkamer te vullen met een fijne warme sfeer. De waxinelichthouders komen voor in verschillende materialen en vormen. Met welke waxinelichthouder maakt u uw interieur compleet?