Eva Solo

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Eva Solo kopen

Meer dan 100 jaar geleden werd het merk Eva Solo opgericht in Denenmarken. Vandaag de dag staat het merk bekend als fabrikant van de meest hoogwaardige en functionele producten met strakke designs. Door innovatie en verbeteringen blijven aanbrengen aan haar producten is Eva Solo inmiddels niet meer weg te denken uit het design- en accessoireswereld. Laat u dus verrassen door de items van Eva Solo op Interior Lifestyle.

Welke populaire Eva Solo items kan ik kopen op Interior Lifestyle?

Op Interior Lifestyle vindt u van het merk Eva Solo de mooiste accessoires om uw interieur een elegante twist te geven.

Eva Solo lamp

Het merk Eva Solo heeft een mooi aanbod aan decoratieve lampen. Met deze lampen kunt u een zachte en aangename sfeer creëren. De lampen kunnen gedimd worden, zodat u voor elke gelegenheid de perfecte hoeveelheid licht hebt. De lampen zijn in verschillende vormen en designs verkrijgbaar, zo is er voor iedere tuin- of keukentafel een perfecte lamp.

Eva Solo bloempot

Planten en bloemen zijn de perfecte manier om uw woonkamer of tuin leuk aan te kleden. Een fijne bijkomstigheid is dat planten en bloemen de lucht filteren. Bij Eva Solo verkopen ze veel verschillende planten- en bloempotten. Door de ruime keuze en het Scandinavische design is er voor elk interieur wel een bloempot of plantenbak die past bij de rest van het meubilair. Dus voor welke gaat u?