Fermob

Type Product
Materiaal
Kleur
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Kleurtemperatuur (Kelvin)
Prijs
Levertijd

Fermob kopen

Dit frisse en minimalistische merk is afkomstig uit Frankrijk. De items van het merk Fermob kunnen omschreven worden als vernieuwend, duurzaam en de items zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De Hoopik collectie is gemaakt door de bekende designer J. Mazoyer-Do, met deze lampen brengt u een fijne sfeer aan tafel.

Welke fermob items worden er verkocht op Interior Lifestyle?

Fermob buitenlamp

Met de Fermob creëert u buiten een fijne sfeer in uw tuin. Of dit nu bij de loungeset is of aan de buitentafel. De lampen zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Door de dimfunctie en de twee verschillende lichtfuncties kunt u de perfecte setting creëren. De lampen zijn beschikbaar in de bekende Fermobkleuren.

Fermob tafellamp

Een simpele tafellamp voor op uw bureau voor wat extra licht komt altijd wel van pas. Het merk Fermob heeft een breed assortiment tafellampen. Zoals bijvoorbeeld de Fermob Oto of de Fermob Mooon! collectie. De lampen zijn in een aantal rustige kleuren beschikbaar die u gemakkelijk kunt combineren met de rest van uw interieur. Voor welke tafellamp gaat u?

Fermob vloerlamp

De vloerlampen van Fermob zijn perfect voor buiten of binnen. De Balad lamp is ook gemakkelijk te verplaatsen van binnen naar buiten, omdat deze lamp licht in gewicht is. Deze lamp is net als alle andere items van Fermob praktisch en stijlvol. Door het hoogwaardige staal wat wordt gebruikt, is de lamp weer- en tempratuurbestendig. Shop de luxe Balad collectie op Interior Lifestyle!