Marie-Stella-Maris

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Marie-Stella-Maris bestellen

Achter het merk Marie-Stella-Maris zit een grote sociale verantwoordelijkheid. Zij vinden namelijk dat iedereen op de wereld recht heeft op schoon en drinkbaar water. Met de verkoop van de producten, doneren ze een deel naar projecten in ontwikkelingslanden. Naast dat ze zorgen voor schoon drinkwater op veel plekken waar dit nodig is, streeft het merk ernaar om haar producten ook zo schoon mogelijk te formuleren. Hierdoor krijgt u fijne verzorgende producten die ook nog eens heerlijk ruiken.

Welke Marie-Stella-Maris producten kan ik kopen op Interior Lifestyle?

Op Interior Lifestyle vindt u diverse heerlijke producten van dit mooie merk. Ze verkopen vanalles, van handzepen tot geurkaarsen.

Marie-Stella-Maris body scrub

Met de diep reinigende zoutscrub van Marie-Stella-Maris bent u verzekerd van een heerlijk gladde huid. De zeezout en upcyclede calcietkorreltjes verwijderen dode huidcellen, zodat uw huid weer heerlijk fris aanvoelt. Door de diverse oliën die zijn toegevoegd, voelt uw huid zijdezacht aan en ruikt deze scrub hemels. U krijgt meteen een vakantiegevoel bij het gebruiken van de body scrubs van Marie-Stella-Maris.